søndag 25. mars 2012

19.- 25. mars

Våren er deffinitivt her! Sol, blå himmel, snø som smelter, trampoline og raking i hager :O)

Denne uka startet med at Tord kom hjem fra jobboppdrag på mandag. På kvelden hadde vi besøk av de som har kjøpt rekkehuset - sønnen hadde ikke sett huset enda, men godkjente kjøpet ;) Virker som koselige folk!

Tirsdag gikk vi til inkjøp av trampoline - med sikkerhetsnett ja!! Begge gutta har lenge ønsket seg det, men vi har ikke kunnet ha det i borettslaget. Nå derimot, med egen hage - Løp og kjøp!!
Gutta monterte den sammen på lørdag sammen med to kompiser av Trym, så nå er det klart for lek og moro :O)
Tirsdag kveld var Merethe på Furubergjordet en tur (den gamle arbeidsplassen) da Aasemor nattevakt skal gå av med pensjon - samlet en stor gjeng til en liten fest for Aase. Koselig å se blide og fornøyde ansikter overalt.

Torsdag bråbestemte vi oss for at nå var vi klare til å bestemme kjøkken og dro inn til Ikea. Bestilling ble gjort og forventes levert i Nylendveien i slutten av neste uke. kampanje på ikea i disse dager gjorde at vi kunne ta med oss gavekort på 5000kr for handelen. De er øremerket hagesofa :O)

Lørdag var det duket for familiedag på Budor med aking og pølsegrilling. Kjempe koselig for både store og små , og deilig med en dag ute i solen.

Resten av uka har stort sett forløpt som vanlig med fotball og oppussing. gutten har også denne uka lagd middag hver sin dag og i helga ble det mulighet for å tjene seg noen ekstra kroner ved å hjelpe til med å trekke ut spiker og div montering i huset.
Kjøkken/vaskerom har blitt fuldendig strippet fra gulv til tak og Tord er godt i gang med å sette opp delevegg og gipsplater.

Merethe avsluttet uka med å feire afghansk nyttår på Åkershagan. Mye folk, mye mat, mye taler og underholdning og ikke minst mange glade ansikter som danset og koste seg. Som alltid veldig koselig å se gutta mine igjen.

nå bretter vi opp armene og går på nok en uke - forhåpentligvis med sol og varme den også... og tydelige konturer av et nytt kjøkken :O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar